23 de enero de 2012

Setmana de pregària per la unitat dels cristians

Dia sisè

La victòria que ha vençut el món és la nostra fe (1Jn 5, 1-6)

La victòria en Crist suposa una conversió cel cor, una percepció de la realitat terrena a la llum de l'eternitat i una fe en la victòria definitiva sobre la mort. Aquesta és la fe de la qual Déu és a la vegada font i distribuidor, manifestant-se en l'amor.
Gràcies a l'esperit d'amor, encara que ens sembli que progressem poc, lentament cap a la plena unitat visible entre els cristians, no perdem l'esperança. L'amor incommovible de Déu ens fa capaçós de superar les més profondes divisions. Perquè la victòria que ha vençut el món és la nostra fe, associada al poder transformador de l'amor de Déu.

Pistes de reglexió
  1. Com hauríem d'actuar per expressar l'amor cristià en un context de religions i filosofies dioverses?
  2. Què hem de fer per esdevenir testimonis creïbles en un context de religions i filosofies dioverses?
  3. Com poden sostenir-se més visiblement uns i altres els deixebles de Crist en tot?
Pregària
Senyor Jescurist, Fill de Déu vivent, per la vostra resurrecció heu triomfat de la mort ui heu esdevindut Senyor de la vida. Per l'amor que ens teniu, ens heu escollit per ser els vostres amics. Feu que l'Esperit Sant ens uneixi a vós i els una als altres en l'amistat, a fi que us servim fidelment en aquest món i siguem testimonis del vostre amor incommovible. Vós que viviu i regnes amb l'Esperit Sant, pels segles dels segles. Amén


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario