sobre mi...

Sobre mi mateix m'agrada poc escriure. Que posaré que la majoria dels lectors no sapigueu?
Les estadístiques indiquen, però, que hi la visites des de molts racons de món, cosa que jo no arribo a entendre, per tant, potser si que alguns no em conegueu.
Joan Manuel Mercadal Victory... nascut a Maó, l'any 1959, casat, pare de dues filles, ja majors, que viuen la seva vida; des de 2012, avi d'una filleta.

Treballador del "Ministerio de Medio Ambiente" (ara li diuen "Agricultura alimentación y Medio Ambiente"), des de l'any 1997, i col·laborador de tasques pastorals a la diocesi des de fa temps, en els darrers temps he centrar la meva tasca en el Secretariat Diocesà de Missions i en la col·laboració en la parròquia de Sant Francesc.

Des de juliol de 2010, som diaca de l'Església de Menorca. Ha estat, després del matrimoni i del naixement de les filles, la data més important de la meva vida. De fet hi he pogut arribar gràcies a l'esposa i a les filles. Sense el seu recolzament no hauria estat possible.

Quan les obligacions ho permetien m'agradava anar a fer una nedada al Poliesportiu, per mantenir el te físic, (que no tot ha de ser "exercici espiritual"). Ara, no m'ho permeten, per tant, caminar és el millor exercici. 

...i açò del Blog? Com diu el títol, un espai per a dir algunes coses, i per a pensar algunes coses. I fer pensar a qui vulgui seguir aquest enfilat de textes i gloses que de tan en tant (no tant continuadament com seria desitjable) posem en "el núvol".

Ja n'hi ha prou de presentacions...