4 de diciembre de 2010

Molta feina

Molts es pensen que a les esglésies ara hi ha poca feina. Certament a les eucaristies hi ha manco gent que fa anys, però açò no vol dir que hi hagi poca feina. Al contrari, m'atreviria a dir que hi ha més feina que mai.
Altra cosa és que la sapiguem fer, que encertem en la manera d'arribar a tanta gent que no s'atraca a les nostres celebracions. Potser no tenen res a celebrar, o no saben què celebrar. També potser que, si han entrar a una de les nostres misses, no ho havin identificat amb una celebració. O que amb la nostra actitud no s'hagin sentit estimats.
Aquestes persones, que no s'acosten a les nostres eucaristies, són els que Jesús veu com a ovelles sense pastor.
Imagineu-vos un ramat de 80.000 bens. D'aquests tan sols en passes per les mans del pastor unes poques, diguem unes 25.000. quina feinada han de tenir els pastors, per encalçar tants de bens!!
Per açò hem de pregar a l'amo dels ramats que envii pastors. Per totes les persones que encara no saben que són salvades i ho poden celebrar; per totes les que encara no sabem acollir els que venen per primera vegada, o venen poc a les nostres parròquies; per totes les comuntats que no celebren amb veritable alegria la seva fe.
Ja ho deiem al principi: Molta feina! ... i poques mans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario