4 de mayo de 2012

4. Que els vostres cors s'asserenin (Jn 14, 1-6)

Jesús és el camí, Jesús és la resposta. Ell ens obra camí. Les actituds de Jesus en la seva vida han estat sempre encaminades a obrir rutes, vies de comunicació amb Déu i amb els germans. Jesús ens mostra Déu d’una manera nova, diferent a la que s’havia conegut amb l’Antiga Aliança. I Ell passa davant nostre per tal de que vegem que el camí que ens proposa és segur.
"Que els vostres cors s’asserenin", en el nostre temps de presses, d’estres, és una invitació que no podem rebutjar.
És una proposta a viure en el ritme de Déu, deixant de banda el nostre ritme; és veure el món amb la mirada de Déu, no amb la nostra miopia; és sentir els clams del món amb el cor de Déu, no amb el renou de les monedes que cauen en la bossa.
Si som capaços de fer-ho, el nostre cor començarà a bategar amb el batec de Déu, un batec que no coneix sobresalts, ni ensurts, que és pausat i fort, que no s’altera en les desgràcies, ni es preocupa per les futeses del dia a dia.
Si aconseguim asserenar els nostres cors, llavors podrem gaudir de les converses sense presses, de les postes de sol sense preocupacions, dels amics sense tenir racons amagats de la nostra ànima.
Llavors viurem amb els altres com a germans, fills tots del mateix Pare.

No hay comentarios:

Publicar un comentario