28 de octubre de 2010

Sant Judes Tadeo

Sant Judes Tadeo és un dels sants més populars, a causa dels nombrosos favors celestials que aconsegueix als seus devots que li resen amb fe. A Alemanya, Itàlia, Amèrica i molts llocs més, té nombrosos devots que aconsegueixen per la seva intercessió admirables ajudes de Déu, especialment pel que fa a aconseguir ocupació, casa o altres beneficis més.

Alguna santa explica que Nostre Senyor li va recomanar que quan desitgés aconseguir certs favors els demanés per mitjà de Sant Judes Tadeo.

Judes és una paraula hebrea que significa: "lloances siguin donades a Déu".

Tadeo vol dir: "valent per proclamar la seva fe".

A Menorca ha estat especialment conegut per la “devoció” que alguna penya de l’equip de basquet li va demostrar, perquè “intercedís” per a aconseguir les victòries que els jugadors casi mai aconseguien

No és mala cosa demanar als Sants la seva ajuda per a les nostres necessitats, però serà sempre més fàcil aconseguir la seva intercessió si demanem per les necessitats dels altres, amb un ànim generós, que te en consideració la resta de la gent per davant de les nostres pròpies mancances. En temps de crisi, siguem generosos, demanant per les necessitats d'altres. Potser açò ens ajudarà a nosaltes mateixos a necessitar menys.

Joan Manuel Mercadal Victory

p.d.
avui no ha arribat la glosa... coses del temps, de la inspiració o de la Internet...

No hay comentarios:

Publicar un comentario