18 de diciembre de 2011

18

Repetim l'evangeli del dia de la Purísima. Certament que es poden posar accents en moltes parts del text, que te mil matisos.
Jo me vull que dar amb el "
que es compleixin en mi les teves paraules". És la disponibilitat. M'ha fet pensar en la salutació scout: "Sempre apunt".
En uns temps en que la disponibilitat ni està de moda ni és ben vista, Maria es proposada com a exemple; es fa esclava, es posa a disposició de Déu per a fer allò que l'àngel li ha esplicat, a pesar que no ho ha entès del tot. Però hi posa tota la confiança, fruit del coneixement que la seva vida personal interior li han aportat de Déu, aquell que li ho demana. Sense la pregària, Maria no podría haver acceptat el Do de la maternitat divina. Sense la pregària de Maria, Déu no hauria pogut encarnar-se en la nostra història.
De la mateixa manera, sense la nostra pregària, sense la nostra disponibilitat Déu no es fa present avui en el nostre món.
Els nostres escoltes, gent "sempre apunt", també van coixos de pregària, com nosaltres els adults.
Que la Llum de la Pau, que ells ens fan arribar els il·lumini també a ells, per tal de fer presents Déu en el món dels joves.

No hay comentarios:

Publicar un comentario