29 de noviembre de 2010

Advent, temps d'espera.

Tradicionalment s'ha presentat el temps d'Advent com el temps de preparació per a la vinguda de Nostre Senyor. Podem dir que aquesta espera té dues vertents, una de commemoració de la primera vinguda, el primer Nadal, i l'altra de preparació de la Vinguda definitiva. Els textos d'aquestes setmanes ens preparen per a ambdues.
El nostre Glosador està de ple en temps de preparació de la vinguda. Ell, junt amb la segva família, Na Geni, i na Roser, estan preparant la commemoració del naixement de Jesús, amb tot el que açò contñe en una casa amb una filleta; estan preparant-se, com hem de fer tots per a la Vinguda Definitiva (no sabem ni el dia ni l'hora, ens deia ahuir l'evangeli).
Però a més, estan preparant la vinguda d'un nou ésser a la seva vida familiar.
És per açò, que en aquest "temps d'advent", no tindrà temps per a les nostres gloses diàries. La preparació del seu viatge a Vietnam (d'on vé la seva filla petita), li ho complica. Vol avançar feina per a fer-nos, almenys, les gloses dels diumenges.
"Senyores, Senyors els present (amb el permís del seu pare) na Clara"


Bep, Geni, Roser, que la generositat del vostre gest ens faci prendre consicència del molt que tenim i del poc que ens donem; de que ens mirem molt la butxaca i poc el cor, i que la generositat d'acollir altres, gràcies a Déu, és molt viva en el cors de molta gent.

Que millor preparació del Nadal?

Joan Manuel Mercadal Victory
                                                                                                                         

No hay comentarios:

Publicar un comentario