8 de abril de 2011

vida eterna

IV Dimecres de quaresma.
Els que escolten el que jo dic i creuen en aquell que m’ha enviat, tenen la vida eterna; Jn 5,17-30

- Quan hem emprat l’enginy i sacrifici (sacro – facere manera de fer sagrada) per a construir la nostra casa sobre la roca, hem escoltat el que el fill de l’homo diu... I quan creiem en aquell que l’ha enviat, emergeix la nostra llar.

- Quan hem emprat l’enginy i sacrifici per a fabricar el llit que ens acomoda per dormir, hem escoltat el que el fill de l’homo diu... I quan creiem en aquell que l’ha enviat, apareix la son que ens regenera per a un nou dia.

- Quan hem emprat la paciència, constància i sacrifici per aprendre a llegir llibres, hem escoltat el que el fill de l’homo diu... I quan creiem en aquell que l’ha enviat, brolla la saviesa.


- Quan hem emprat la paciència, constància i sacrifici per estudiar medicina, hem escoltat el que el fill de l’homo diu... I quan creiem en aquell que l’ha enviat, flueix la salut d’esperit que afavoreix la del cos.

- Quan hem emprat la paciència, constància i sacrifici per emprar el sexe de manera responsable, hem escoltat el que el fill de l’homo diu... I quan creiem en aquell que l’ha enviat, ha rajat l’amor.

- Quan hem emprat l’enginy i sacrifici per a fabricar el rellotge que ens ajuda a mesurar i aprofitar la llum del dia, hem escoltat el que el fill de l’homo diu... I quan creiem en aquell que l’ha enviat, s’ens ha regalat tot el temps del món, entram a la vida eterna.

Qui escolta el que Jesús diu
I creu en qui l’ha enviat
De dintre li ha brollat
Una terra a on tothom viu
Entra dintre d’un regnat
On amb molta felicitat
Cada ciutadà conviu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario