28 de marzo de 2011

na Carme.

Ha mort na Carme Marcen. A motls aquest nom no us dira res, al altres, si. na Carme no era nascuda aquí, però era d'aquí; era natural de Saragossa, però va venir, com tants, segurament a treballar. era professora d'Anglès. Jo la vaig conèixer per la seva relació amb en Tonio Carreras. En aquell moment, en Toni ja era Secretari General de CARITAS; ella lluitava per un "Comerç Just". Aquesta idea era desconeguda a Menorca, almanco per la majoria. Amb el temps van decidir marxar a Missions. El seu destí era Equador. Les tasques diverses: cooperació i evagelització van de la ma.
Na Carme va partir després de lluitar contra un melanoma. la seva força i determinació la van fer sortir guanyadora d'aquella lluita. Ara, uns fongs l'han pres la vida. La seva determianció i lluita no han pogut, aquesta vegada donar-li la victòria.
Ens queda, però l'esperança de la Victòria darrera, la que dóna el Crist als seus seguidors.
"Els qui estimen la pròpia vida, la perden, i els qui no l'estimen en aquest món, la guarden per a la vida eterna." (Jn 12, 25). Na Carme ha "perdut" la vida, donant-la als altres. Abans de ser enviada a Quito, i després a Equador.
"Qui creu en mi, encara que mori, viurà" (Jn 11, 25)


No hay comentarios:

Publicar un comentario