29 de julio de 2010

Me presentaré...

Mai hauria pensat que escriuria de manera oberta, a la Xarxa, exposat als comentaris del món. Mai hauria pensat, però, que la meva opció per Jesucrist arribaria a fer-me diaca de l’Església, després de 27 anys de casat.



Me presentaré. Som Joan Manuel Mercadal Victory, casat, com he dit, de 51 anys d’edat, amb 27 de matrimoni amb Isabel Marques, i dues filles Glòria i Núria. Són nascut a Maó, de família nombrosa –som cinc germans- ensenyat a l’escola pública i educat amb molta cura pels pares, els avis, els germans...


Aquestes indicacions semblen ara irrellevants, però segurament un dia o altra, arran de les “reflexions en veu alta” pensareu: “d’on li ve ara a aquest açò?” . podria ser que la resposta es trobi en aquestes línies de presentació.


Ho deixarem així.


La intenció del Blogg és, com diu el títol, fer “reflexions en veu alta”. Ja sabem que es una manera de dir, que els escrits no són en veu alta. Ho són en el sentit que són compartides. Quan un parla enmig del carrer, mai sap qui l’escolta. Quan un escriu enmig de la xarxa, mai sap qui el llegeix. Esper no ofendre ningú amb aquestes reflexions. Si fos així, deman, per endavant, perdó.

2 comentarios:

  1. Joan enhorabona! Compartir sempre és gratificant i ja que aqest medi i dona la oportunitat, cal aprofitar-la.
    Toni Olives

    ResponderEliminar
  2. Hola Joan, avui he entrat al teu blog, i sa veritat és que està prou bé que hi hagi pàgines que et facin pensar una mica sobre tota la temàtica religiosa.
    Enhorabona per aquesta nova aventura que has iniciat com a diaca i com a blogger. Evangelitzar no està renyit amb noves tecnologies.
    He pensat que aquest comentari d'inici, no quedava bé després del teu darrer escrit sobre missions, i per açò tel faig aquí.
    Sort.
    Santi Gomila i Dori Pons
    Noltros som els seguidors fornells57 (per si no ens havies conegut, je je)

    ResponderEliminar